Pages

Thursday, May 13, 2010

Missed my good old days

Missed my good old days..

1-Naik motor 3 orang balik skul,saya kat tengah-tengah
2-Makan bekal yang ibu masak bungkus daun pisang,share 5 orang
3-Rewang team Koperasi Sekolah setiap kali ada event-sebab boleh tido sekolah!
4-Makan goreng pisang dengan sambal kicap depan sekolah
5-Pergi Mines after lecture dengan coursemate
6-Tengok Hoki Azlan Shah Cup kat Bukit Jalil dengan F4 girls,siap mintak lecturer abiskan kelas awal,heheh
7-Sleepover rumah Pidah (Pidah , aku rindu nak lepak ngan ko),Pidah bukan baca pun blog aku.
8-Makan Nando's kat Mines lepas tu buang tulang ayam dalam tasik sebelah,bagi ikan makan.Budak Nando's tu selalu heran nape kami makan tulang habis licin..
9-Pegi camping 


10-Main parit
11-Panjat pokok rambutan-abah dah tebang,balik taktau nak panjat pokok apa
12-Petik kopi sebab nak kumpul duit pegi Muar
13-Masuk course and chikalakachi masa kat WC
14-Berendam kat pool Lagenda
15-Kene buli ngan Arip
16-Makan mi kuah Kedai Abang E


Ada doraemon tak?Nak pinjam pintu suka hati...

2 comments:

Anonymous said...

salam, mcm knl 3 ni...ada tak sorg tu nama rafidah, sorg nama noraini?..sy knl awak

norinaomar said...

oopss..silap orang kot,sorang tu nama zura sorang lagi nama Farah

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger