Pages

Monday, May 3, 2010

Exam Papers...Pulun!

Pulun Noi,Pulun!
I'm struggling! Buat exam paper yang tak siap-siap since pagi tadi..year 1 settled,year 2 tengah carik idea ni,malam ni otak ada lembaps sket,berkadar terus dengan takboleh nak bukak maybank2u n Facebook..ohhh sangat geram tapi bagus jugak,kalau asik ngadap FB je,lagi tak siap kerja saya ni!

Tak sabar nak siapkan paper Year 2 ni,Year 5 senang je,sebab dah ada bank soalan.Pastu yang geram plak kita dah penat2 pikir cari idea..ada pulak yang sedap-sedap mintak kita emel..jangan terasa pulak lah ye rakan sekalian..=p 

Boboi angkat tangan tanda dah letih...

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger