Pages

Tuesday, April 27, 2010

Terapi orang sakit..

Ini ialah laporan hari Jumaat 23.4.2010 tapi pagi ni baru nk uplod.

Sesungguhnya urusan ku tidak dipermudahkan hari ini meskipun dapat keluar awal....warghhhhh!!!
OOhh sangat marah dengan tempat ini , nak wat international pasport prosesnya 7 hari bekerja,gambar tak valid,ohh sangat mendukacitakan okehh..
Terapi lah jawabnya..

2 comments:

Nieza Ishak said...

lamanya 7hari ..
tp bestnya banyak eskemmmm .... nyam nyam

alahai passport nieza pun tak buat lagik .. bila nak buat ni ...haihhhhh

norinaomar said...

tu ar,serawak ni lembaps serba serbi,bukan nak kata apa la,semua department mcm selow..terpksa la buat kat joho nanti...

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger