Pages

Tuesday, April 20, 2010

Sembelit?

Semalam saya bersembang dengan rakan lama,dia cerita yang dia kene sembelit.Sembelit?hurmmmm...bunyik macam biase2 je dan tak ramai yang aware pasal masalah ni. Saya gugel lah pasal sembelit atau dalam terma berteknologi nya dipanggil Constipation..boleh baca kat sini.

Ada yang tak kisah kalau kene sembelit sebab maybe diorang fikir dalam beberapa hari kemudia mesti dapat 'membuang' punya..Tapi baygkan kalo kita simpan benda tak elok lama-lama jadi apa?Erkk...

So,kalau kawan-kawan kat luar sana mengalami sembelit,cepat-cepat jumpa doc mintak laxative,kawan saya tu dah jumpa doc,doc bagi laxative yang bentuk liquid dan manis,tak lama lepas tuh trus ok jer perjalanan big bisnes dia hehehe...SYABAS!

Saya?---------->hehehe sebenarnya jenis pelik sikit,pelawas saya ialah kafein,minum kopi susu atau nescafe susu panas gerenti cemerlang ..Isyk..tak senonoh betul!

Hujung minggu ni nak cari 2 benda penting---------->LAXATIVES & SUPPLEMENT CALCIUM..

                                           

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger