Pages

Thursday, April 15, 2010

Ohh I'm pissed off..

Tiada hari tanpa bengang..

1)Kami dok merungut pasal line celcom broadband tak ok malam tadi then 'orang itu' kata "Tulah,aku dah cakap,pakai digi prepaid korang degil"
Hello,kami dah pakai since last year okeh,takde mintak duit dia pon.Kat sini memang line teruk nak harapkan antenna ni je.

2) Oh anak-anak year 1 mengapa kamu masih tidak boleh mengeja 'eraser'..word itu ialah sharpener tapi kamu sebut eraser.Mummy dah ajar dari Monday tapi kenapa masih tak dapat lagi!What should I do?

3)Dapat rumours kata cuti dianjak ke depan,padahal asalnya kami kat Sarawak ni dapat cuti berganti seminggu awal sebab Gawai..ohho sangat marah okehh,sukahati je keluar pekeliling yang lalast minute.Set diorang takpelah tak balik semenanjung kami kene tukar flight kalau harga macam tiket bas takpe juga.
Dan 'Orang itu'pon seronoklah..siap cakap "aku takde masalah,aku memang tak balik!" Soo selfish..

4)Ohh..akukah yang emosi atau keadaan yang membuat aku emosi?
Ada tak jual Pil kawal emosi?

2 comments:

harl_yna said...

hai noi..keskeskes...nyibuk je aku...

norinaomar said...

hehehe..tenkiu wehh melawat blog aku ni..terharuu huu

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger