Pages

Thursday, April 29, 2010

Kenapa saya malas nak sms?

Tengoklah ini gambarr...

ini masa kami mula2 posting..can u imagine kene terpacak kat situ?and boleh imagine kalau hp tu bunyik serentak?macamana nak sembang2?
Tak tahan ngan pintu,saya beli antenna.Yang ini pun sama,kene dok statik je dekat2 dengan wayar n plat tu..bkn leh bwk hp g jalan2 ponn...
Sebab tu kalau kat Penibong ni macam malaaaaasss je nak reply sms.Tapi saya akan reply jugaklah tapi tak macam orang lain punya tahap keghairahan tuu...mak aii ayatt!
Saya sanggup dok chatting berjam2 kat Facebook or Ym daripada dok sms..kalau kat Sarikei or kat area lain tu lainla..heheh

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger