Pages

Monday, April 12, 2010

A hot Monday + Backpain + Pinggangpain+In a good mood..

Hallu...u ols

A good Monday actually,klas banyak tapi yang best skali takde marah-marah,sebab teacher mood macam matahari harini so budak budak busyuk itu semua suka..Suka kerr..

-Hot n Sunny day-
Tak suka weather yang macam ni sebab rasa bersauna dalam bilik..Rimaslah,melekit sana sini..boleh sampai migrain okeh..
Pastuh tak ujan and of koslah air tong makin kusut diorang ni tak paham2 agaknya,taulah kalo air da abih u ol boleh g rumah PPM yang tengah cuti bersalin tu and mandi manda sambil nyanyi2.Ada aku kesah?Yer,i memang kesah sebab I pon stay dalam umah ni jugak.Hish Noi,kata good mood tadi..oh yer,lupa plak..sambung eh..

-Back Pain + Sakit Pinggang-
Ni problem yang kerap datang lately,ohh sangat sukar mahu tido ok.Maybe sebab efek yang dulu-dulu?Maybe sebab duduk atas lantai lama sangat sambil beron9 macam tak pernah jumpa internet,
maybe itu,maybe ini.Menyesal plak mengadu kat abah then beria dia mintak address nak pos ubat.So suwit okeh Encik Omar itu..Teringat masa dok kije Langkawi dulu,kene chest pain + bad cough,dia pos 2 botol ubat batuk poslaju,mak ai..that's my father.

-Mandikan Pina-
Pina dah busuk n nakal pastinya..saya dah geram sangat dengan bau busuk dia ni so kene mandikan dia n luckily he did not make any noise.Good my boy,saya masih tak boleh terima kenyataan yang Pina ialah kucing lelaki,but I still call him Shapina..

-Gotong-royong-
hari ini perjumpaan kelab,terlupa yang hari ini ada kelab so I decided to have Cleanliness Activity,out of sudden rupanya yang kelab lain pun nak wat benda yang sama so apa lagi,we all join together but separated areas.Fun n hot,teachers just look,giving orders under an umbrella!hahaha!Soo teruk.
 

sila dengar yer apa yang saya cakap ni,sapa paling banyak kutip sampah saya bagi adiah


blanje aiskrim..sukaa!

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger