Pages

Wednesday, April 14, 2010

Happy birthday ,The Nuryns..

9 April dan 14 April ialah birthday anak-anak buahku iaitu anak Kaklong ku yang sulung dan kedua,Along and Adik.Dah beso diorang ni..Sesungguhnya saya betul-betul rindu kat monsters ni,penyejuk hati..

Saya pernah buat entri pasal surprise,and surprise yang saya order masa bulan Februari hari tu dah sampai.Big thanks to http://cupcake-huda.blogspot.com/ sebab memenuhi permintaan saya.Pagi-pagi saya dah called mama budak-budak ni and eager nak tengok muka tersaprais mereka..

Diorang kata kek sedap and saya betul-betul puas hati.Cuti bulan 6 nanti nak order lagi untuk makan sendiri pulak.
Kan seronok buat surprise kat orang lain,kita akan rasa gembira lihat org itu gembira..

I am waiting the next surprise to somebody this Saturday.Saya tak sabar,dia pon tak sabar,hehehe!=)

  
Moga Nuryn Nabila dan Nuryn Nadia menjadi anak yang solehah,bijak,dan menurut kata mama dan abah k.

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger