Pages

Sunday, March 7, 2010

Beri surprise kat orang lain?

Korang suka beri surprise kat orang lain?Ya,saya seorang yang suka beri surprise kat sesiapa saja yang saya rasa nak beri,tapi stakat ni dah lama tak dapat surprise dari orang lain.=)
Actually kita boleh dapat rasa gembira tu jika surprise tu menggembirakan penerimanya..TRUST ME!

Life is giving surprise to others..boleh ye gitu?

*antara surprise yang pernah saya bagi ialah satu set sudu,garfu,sebatang sudip dan 6 gelas kepada jiran saya Ustaz Rizal,hehehe.

2 comments:

asilahkassim said...

tu surprise ke amik hati
hehe

norinaomar said...

Hahaha.asal g mkn kat umah sebelah ni selalu tak cukup gelas ngan sudu,sudip dah patah pon diorg guna,so dah geram sangat,bg la..seiklas hati.

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger