Pages

Sunday, February 14, 2010

CNY Holiday

Salam u olls..

Selamat bercuti kepada semua..Anyway saya cuti sampai Slase saja,esok nak balik ke Penibong sudaa. Plannya harini nak balik tapi bot tak jalan,tokey nak raya.huhuu stress mula2 tapi takpelah.

So apa aktiviti korang masa cuti ni? Balik kampung?Pegi shopping?Dok umah saja?And how about me?

1.Sibu - Saja nak pegi Sibu ni sebab nak g carik novel and buku kerja budak kat Popular Bookstore,pastuh perut craving nak makan pizza plak.Nak cuti CNY ni kedai pon tutup awal,jam 3 ptg Sibu dah jadi pekan koboi,so strange..
Cepat btol diorg tutup kedai..

2. @ Sibu cuci mata tengok munga mungaa..-Kan Valentine's Daylah konon ni..tak perlu sambut okeh,I anti sket ngan V Day ni..tapi syok sebab boleh tengok munga munga yang colourful,apa lagi snap pics laaa..
Terapi mata dengan melihat munga mungaan..

3. Terapi perut with Pizza Hut-Sekali kuar town ni mula lah perut ngada2 mintak itu ini,seb bek perut mintak Pizza je,bkn mintak nasi Padang Kg Baru ke,apa ke.So,let's Pizza!

We ordered lava Pizza,saya ngap chickenwing dulu..my fav!

3. @ Leh Hua Hotel Sarikei-Tak best dok lama2 kat Sibu sebab dah biase ngan Sarikei,so balik semula kat Sarikei trus,hotel bajet RM40 satu malam siap wifi,so dapatla kami berintenet dengan maju jaya..

Pagi ni buat kije gila iaitu surf blog cupcakes and order cupcakes online.Saya ni tiba2 dah minat ngan cupcakes ni sebab comel-comel,stakat ni dah order 2 kali dengan tokey yang berbeza,one was for Neni ayuzei and today order untuk anak buah saya punya birthday this becoming April,saja nak buat surprise!My favourite thing to do-------->buat saprais untuk orang yang kita sayangi!

                                                   
Gambo hiasan saja..

Itu saja untuk entri kali ini,enjoy your holidays...Tatata!

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger