Pages

Friday, February 12, 2010

Ahli baru..

Salam semua..setelah lama tak menulis kat blog ni, sesungguh memang sengal je rasa kalau tak boleh nak online..musykil ngan schoolnet ni..Ada sapa wakil schoolnet kat sini boleh tolong jelaskan why why connection macam 'tooot' (tak perlu dinyatakan kerana perkataannya kurang sopan)

Oh ya..ada ahli baru dalam keluarga Cokin dan Mamot,(my dear yellow cats)..Saya bagi nama Pina.Satu je anak si Cokin ni. Sekarang ni diorang dok umah Kaksham (jiran saya), mintak tolong jagakan sempena pemergian saya ke Sibu n Sarikei.

Redha je si Cokin dalam tempoh berpantang..hahaha


pasrah

cak!

sesungguhnya

kasih ibu

hingga ke akhirnya..

Kalau nak murah rezeki,sayangi haiwan terutamanya kucing..Trust me(",)v

1 comments:

LyDiA said...

comel cokin!

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger