Pages

Sunday, January 10, 2010

ZAMAN DULU-DULU..miss that!




Aku start dgn zaman matrik aku lah.Citer pasal skolah rendah n sekolah menengah tak brape best sebab biasa2 jer.

MATRIKULASI KOLEJ CHERMAI (2001)
Aku start masuk hostel kat sinilah,serius mula2 tak boleh nak catch up everything sebab tak biasa,pulak dikelilingi oleh golongan2 super bijak and super gifted,tido je pon boleh dapat 4.0 flat,kuss semangat(kononnya aku nak tiru tapi rupanya aku ni stok slow learner,so mimpi je la)

Top list about KC:
1)Dikelilingi kebun belimbing,makan belimbing sampai dah tak larat nak sebut
pekataan belimbing.
2)Mula blajo ada S.A (hahah..ms matrik aku minat CB stands for cute boy-rahsiaaa)
3)Suffering bile takdo air(bila pam air dah pasang so takla suffer sangat)
4)Klik aku remain sampai skarang-Minah,Joyah,Meon,Pog,Dila n Nini.ada yang aku lupa
nak sebut ke?
5)Gambo takde banyak,salinan keras banyakla tapi kat kg,tak sempat nak sken.
6)Aku ikat perut masa matrik,makan roti lebih banyak dari makan nasik
7)Aktiviti yang plg best,pegi kedai nenek,beli burger yang murah,jalan2 cuci mata
kat KOOP,outing ke Bahau..huhuu paling best untuk jaman muda2 aku.

Sekarang tempat ni dah abandoned sebab semua matrik dah under KPM,aku dpt uplod gambo yang terkini la.Ni pon sedut dari friendster.Sad to see it!

1 comments:

yusri said...

bila kita kenang zaman yang dulu2 perkara yang manis di kenang yelah kesusahan masa 2.itupun kalau kita agak berjaya ckit masa ni...kalau tak makin sedih ler

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger