Pages

Saturday, January 23, 2010

PERCUBAAN KEK BUAH KUKUS

Salam u oll..


Hari ni (selasa 19 januari 2010) saya sangat happy sebab percubaanku in 'baking' ternyata berhasil. Serius sangat teruja dan tak percaya tu masih terbawa-bawa sampai tidur sekarang ni huhuuuheheheee (^_^)v sengih sampai telinga..


Tenkiu kat team mate (kak Ina wife Ustad Hadi) maaf gambar tuan punya badan tak dapat dimasukkan,takut glamer sangat katanya..Dan tenkiu yang julung2 utama kat tuan empunya resepi iaitu Miss Puan to be Neni Ayuzei Jaafar yang gigih memberi tutorial tiap2 hari..


Melalut sudaaa...


Sikit je gambo yang dapat dimasukkan,tangan yang busy as a bee ni tak dapat memberi komitmen meng'snap' gambar dengan maju jayanya.YANG PENTING,ini kek kasih sayang...


buku resepi aku

Campuran 1


Di antara bahan rahsia untuk penyedap kek itu-kopok lekor
Merepek lagi..tuan rumah telah menaja homemade keropok lekor..


Adunan ini..(dah masuk dalam pengukus rupanya saya lupa
nak letak esen vanila n sunquick hahaha terpakse keluarkan semula)


Pengukus turun temurun 3 keturunan nihh jangan main-main

Maaflah tuan-tuan dan puan kerana gambar kek yang sudah jadik tak berjaya di uplod kerana sudah habis di ngap..tak sempat nak snap.

P/S:Percayalah bahawa setiap orang ada multiple intelligence..saya sudah,how about u?

sekian untuk kali ini...tatata!

0 comments:

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger