Pages

Sunday, January 10, 2010

DULU-DULU Part 2..




kak neni,sally,me,aida

UPM (2002-2005)

Ahah..aku sambung degree aku kat UPM,Uni Penuh Manusia,Bacelor Sains Alam Sekitar.
I love my life here..tak pyh citer banyaklah,semua campus life sama je.

HRAT(High Risk Adventure Team)
Selaku pemegang batch James Bond 007,aku secara official join kelab yg super best ni
Ramai yang tak ske kelab kitorg ni(dengki agaknya)..n it still remain until today.Tapi yang tak bestnya aku dah dok jauh,so tak dapatla nk join apa2 gathering or camping,huhuu.






WILDERNESS CENTRE SDN BHD(WCSB)
Hahaha..ni yg paling best,job aku yang mula2 skali after grad.Susah aku nak explain pasal job aku ni.Kawan-kawan trainer WC je yang faham life work kitorang and participants too..Tapi kan,aku memang takboleh nak lupa experience aku yang cuma 9 bulan kije sini(resign sebab kawan2 aku ramai yang resign..teruk btol aku nehh).
Tapi aku bangga la sebab aku dh jadik lead trainer masa aku resign tu.

Yang paling sengal,adeke patut aku tinggal je resign letter aku kat dlm opis konon2nya resign 24jam.(memang sengal ms tu).Pastuh hah!Ambik kau!Aku dpt surat dari company suh dtg court kat Langkawi or bayar sebulan gaji.Malas nak citer panjang aku pon ayarlah sebulan gaji kat company(hasil I.O.U from my Kaklong,hehehe dia kuarkan duit ASB dia..gile baik lah Kaklongku now n forever)

p/s:To fresh grads,jgn jadik mcm aku,nk resign buat cara elok..

About WC:
-yellow uniform
-golden box
-map and compass(ssh tol nak apply skil ni,memang betul la women not gifted in
reading maps)
-RE and Lily Marleen
-GROUP K

Percaya atau tak,sebab aku kerja kat WC lah aku dapat improve self confident aku.I feel comfy in teaching and briefing,guiding people as well,and my PR skill also improves a lot.Sebab kerja dengan WC lah aku berani jadik cikgu..huhu,sounds macam tak betul kan?Tapi memang fakta n bukan auta..







Gamba tak dapat nak uplod banyak sebab line schoolnet ni lembaps..Boleh tengok banyak-banyak kat my facebook.(",)v

1 comments:

kay_valdez said...

OOoooo..trainer WC jugak rupenya...no wonder la tetiba boleh sebut nama kidol..sy group P.hahaha..but no longger working there..

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger