Pages

Tuesday, January 12, 2010

AKTIVITI HUJUNG MINGGU..

A boring weekend..
Tapi aku tak pernah duduk diam dalam rumah,ada je yang aku nak buat termasuklah perkara yang tak masuk dek akal seperti bercakap dengan TOMEN(kucing aku).

Pukul 8.30 rumah aku dah ada tetamu kecil-budak2 asrama datang rumah tengok tivi.Mak aii , diorang ni dahla bau kepam..makan mee Sedap main tinggal je atas lantai..Sabarrrr..grrrr!

Khusyuk diorang ni tengok Hikayat Putera Shazlan

Petang sikit aku kuar rumah,jadik penonton setia member aku main ping pong.Kira Ping pong fever sekarang ni,praktis untuk PSKPP lah kunun.Aku tak sabo gak nak g PSKPP sebab leh main netbol,hehe,netbol tuuuu..



Sempat berkarya aku huhuu..

Tetiba je dapat sms dari jiran sebelah,ajak makan petang ala2 Hi TEA gituu.wahh aku ni pantang orang ajak makan,pas tengok diorang berpingpong kita soruu dulu. Jiran aku masak puding karamel ngan laksam.Thanks Kak Sham,Sarah dan Madi.Lain kali buat lagi..



Sempat request tuan rumah snap gambo aku tengah makan,tak patuttt


Hidangan yang ala-ala hotel pada petang yang berseri-seri..

Hujung minggu yang membosankan ini juga menyebabkan aku telah dapat menyiapkan Jadual Waktu kelas selaku class teacher y6,aku happy betul tahun ni rasa hilang batu di dada(bukan dabel mining ha!) sebab aku tak ngaja y6,puhhh betul2 rilek.


Hehehe..ok la ni kann.

2 comments:

AB KARIM said...

ok lah tu
dah tahu dah tak kan kena ajar tahun 6 punya
biasalah kan
paham paham jelah
saya pun kena jadi guru kelas tahun 6
tapi ok lah tahun 6 yang standard
ada satu kelas yang tak berap ok sikit tu

yusri said...

aku tak buat lagi jadual waktu..minggu depan baru nak siap..heheh

GOOD MORNING TEACHER!

 

(c)2009 GOOD MORNING TEACHER!. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger